Med risk för upprörd mage...
...blir det idag:
CHILI SIN CARNE
1 burk krossade tomater
1 burk kidneybönor
1 burk black eye-bönor
1 hackad lök
1 hackad paprika
2 vitlöksklyftor
1 buljongtärning
1 tsk tomatpuré
1 tsk brun farin (strö)
Chili efter smak
1 burk majs

1 burk krossade tomater
1 burk kidneybönor
1 burk black eye-bönor
1 hackad lök
1 hackad paprika
2 vitlöksklyftor
1 buljongtärning
1 tsk tomatpuré
1 tsk brun farin (strö)
Chili efter smak
1 burk majs

- Fräs lök, paprika, de avsköljda bönorna och kryddor i lite matfett.
- Häll i krossad tomat och smula över buljongtärningen samt den pressade vitlöken.
- Blanda i tomatpuré och brun farin.
- Låt allt puttra i cirka 20 minuter.
- Blanda i majsen när cirka 5 minuter återstår.
- Servera gärna med pitabröd eller en grönsallad.
Kommentarer
Trackback