Premiärtesten!

Det första jag har tänkt testa i denna nya blogg, är något som de allra flesta antagligen redan hunnit prova på. I alla fall de som matbloggar. Men, jag har inte tänkt skämmas och känna mig långsam för det, man bör väl gå varsamt och sakta fram? Prova sina nya bloggvingar, så att säga.

Det var hur som helst inget annat än en bit av denna chokladkakas vingar som fick den stora äran att flaxa in i min mun:


På ett sätt ett konstigt val av mig, då jag vanligtvis föredrar mörk choklad, men samtidigt helt rätt, eftersom jag inte kan få nog av härligt saftiga jordgubbar under sommaren. Just denna innehåller förvisso inte färska bär (eller skenfrukt, vilket jordgubben tydligen är) utan frystorkade, men det blir ju i alla fall rätt smak.

Jag lät både mitt och sambons gap ta en bit. Resultatet?





Jag säger: hipp hipp hurra för frystorkat! Men nja för den vanliga mjölkchokladen. Mestadels kladdigt i munnen, och bara lite fräscht frasigt av bitarna. Men så var jag ju mest för den där mörka till att börja med, så mitt betyg på 2 av 5 kanske inte är helt rättvist.

Sambons omdöme? Han gillar mjölkchoklad, men gav den ändå bara 2,5 av 5. För mycket jordgubbsbitar, tyckte han.


Slutsats:

Smaken är som baken. Och jag vill kunna köpa frystorkade gubbar separat.


RSS 2.0