Med risk för upprörd mage...


...blir det idag:


CHILI SIN CARNE

1 burk krossade tomater
1 burk kidneybönor
1 burk black eye-bönor
1 hackad lök
1 hackad paprika
2 vitlöksklyftor
1 buljongtärning
1 tsk tomatpuré
1 tsk brun farin (strö)
Chili efter smak
1 burk majs




  • Fräs lök, paprika, de avsköljda bönorna och kryddor i lite matfett.
  • Häll i krossad tomat och smula över buljongtärningen samt den pressade vitlöken.
  • Blanda i tomatpuré och brun farin.
  • Låt allt puttra i cirka 20 minuter.
  • Blanda i majsen när cirka 5 minuter återstår.
  • Servera gärna med pitabröd eller en grönsallad.
(Och om ni har ovana magar; se till att ni inte ska iväg på något väldigt socialt, då denna rätt ganska lätt kan se till att magen också vill vara med och kallprata.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0